Uw vertrouwde partner voor een islamitische begrafenis

Ons team staat klaar om u met zorg, respect en toewijding te ondersteunen, zodat u zich volledig kunt richten op het rouwproces. Wij verzorgen zowel begrafenissen in heel Nederland op alle begraafplaatsen (binnen 24 uur) als repatriëringsvluchten naar land van herkomst (binnen 48 uur), conform de islamitische wet- en regelgeving waarbij de rituelen van Soenitische moslims (Ahl al Sunnah wa al Jama'ah) als onze specialisatie. Uiteraard hebben wij oog voor uw persoonlijke wensen en behoeften. Bij ons kunt u rekenen op een warme en betrokken begeleiding, van het eerste contact tot de laatste eer.

إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ 

Voorwaar, wij behoren tot Allah en tot Hem zullen wij terugkeren.

Quran 2:156
 
 

Lees meer

Begeleiding in tijden van verlies

Ghazi Uitvaartzorg begrijpt de gevoeligheid en het belang van het afscheid nemen volgens Islamitische tradities. Wij zijn hier om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

Lees meer Bereken de kosten

Onze diensten

Vanaf het eerste contact tot na de begrafenis, bieden wij uitgebreide ondersteuning en zorgzaamheid. Onze diensten omvatten het regelen van de wassing, het vervoer volgens de Islamitische voorschriften, en het begeleiden van de familie in het hele proces.

Respect voor traditie

Ghazi Uitvaartzorg respecteert de tradities van de Islam, en streeft ernaar om een uitvaart te organiseren die in lijn is met uw geloofsovertuigingen en culturele normen. U kunt erop vertrouwen dat uw dierbare met waardigheid en respect wordt behandeld.

Persoonlijke benadering

Iedere familie is uniek, daarom bieden we een persoonlijke benadering om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. We luisteren naar uw wensen en zorgen voor een uitvaart die recht doet aan het leven van uw dierbare.

Toegewijde ondersteuning

Ghazi Uitvaartzorg wil meer zijn dan alleen een dienstverlener. We begrijpen dat een uitvaart regelen een emotioneel en vaak overweldigend proces is. Daarom streven we ernaar om niet alleen praktische hulp te bieden, maar ook een luisterend oor en een warme, ondersteunende hand te zijn. Onze toewijding aan u gaat verder dan alleen het organiseren van een uitvaart; we willen er echt voor u zijn tijdens deze moeilijke periode. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Bel ons